Over

Spellenblog SpinLi is een gevestigde waarde in de “bordspel-recensie-wereld” (als deze al bestaat). Sinds 2007 is dit blog al online en verstrekt het nieuws, spelbeschrijvingen en aankondigingen van spellenbeurzen en speelavonden. Nadat Spellenclub SpinLi een nieuwe wending nam en geen maandelijkse speelavonden meer organiseerde is er vooral werk gemaakt van het online-gedeelte en groeide de vroegere blog al gauw uit tot een waardevol archief aan spelbeschrijvingen en -impressies. U kan deze nog steeds bezoeken door deze in het menu op dit blog aan te klikken. Vanaf heden gaan we ons vooral concentreren op het recenseren van de spellen. We willen graag onze persoonlijke visie en mening met u delen … voor wat die al dan niet voor u waard is.  We wensen u alvast veel leesplezier en krijgen graag ook uw feedback via het contactformulier of reacties op de recensies zelf.

We nodigen u ook vriendelijk uit om een keertje met ons mee te spelen. Vandaag de dag verloopt de organisatie van onze speelmomenten hoofdzakelijk via een Facebookpagina.
Twijfel dus niet om u aan te melden op de pagina SpinLi’s Spellenkanaal op Facebook en spreek gewoon een keertje met ons af, dan zie je misschien ook wel jouw mening of opmerkingen op onze blog verschijnen.